Konkurence pro Babicu. Kulturista Grznár si uvařil hamburgery v konvici

Nejen Babicovi očividně leze karanténa na mozek. Kulturista Grznár nám totiž nyní ukázal, jak si uvařil hamburgery v rychlovarné konvici.
zdroj: Youtube, FILIP GRZNÁR
reklama
Veškerý text na této stránce je chráněn autorským zákonem, jeho nelegální užití na jiném webu bude řešeno právní cestou. © Bulwar.cz

Zatímco Babica v rámci internetového pořadu S Babicou v karanténě vymyslel španělskou tortillu z knedlíku, Grznárovi se povedl podobný majstrštyk v podobě hamburgeru z konvice.

Tohle však není první počin našeho oblíbeného kuchaře - kulturisty. Grznár nám totiž ukázal již v minulosti, jak uvařit vejce v rychlovarné konvici a i tehdy to stálo za to.

V první části svého videa nám kulturista předvádí, jak si pomocí konvice udělat kuřecí kousky se zeleninou a kuskusem. No, vyšla z toho hotová mňamka a ve druhé části se poté dostáváme ke kýženému hamburgeru z konvice.

Základem každého dobrého hamburgeru jsou perfektně nahřáté bulky

zdroj: Youtube, FILIP GRZNÁR

Filip Grznár už má očividně za ty celé roky otrlý žaludek a tak zkonzumovat tyto pokrmy mu nedělalo žádný problém. Ostatním však tuto zkušenost nedoporučujeme.

Podívejte nyní na jeho kuchařské umění na videu.

reklama
reklama
Skóre: 5 (100%) hlasováno 4x
Autor:
Martin Hronek
Co si o tom myslíte?
Diskuze
Doporučujeme
Čtěte dál...