Geniální kuchař Grznár vaří vejce “Al dente” v rychlovarné konvici! Jak to asi dopadlo?

Veškerý text na této stránce je chráněn autorským zákonem, jeho nelegální užití na jiném webu bude řešeno právní cestou. © Bulwar.cz

Zajímavé je, že tenhle způsob vaření ještě nikoho jiného nenapadl. Možná proto, protože je přeci jen rychlejší vzít si kastrol, postavit jej na sporák, uvařenou vodu z konvice do něj vlít, tam např. to vejce dovařit a ušetřit si tak 2 hodiny uklízení konvice a celé kuchyně.

reklama

Až na tyto malé nepodstatné drobnosti je ovšem Filipův revoluční způsob vaření naprosto geniální!

reklama
Skóre: 5 (100%) hlasováno 1x
Autor:
Jana Čapková
Co si o tom myslíte?
Diskuze
Doporučujeme
Čtěte dál...